Xenon lampen kppen

Xenon lampen kopen? Welkom bij EFKA import! Al sinds 1962 zijn wij importeur van diverse auto- en motoronderdelen. In onze uitgebreide webwinkel vindt u meer dan 6000 artikelen van A- merken om uw auto te tunen. Van Koni schokdempers tot Xenon lampen, bij EFKA import vindt u alles om uw auto te restylen.

Soorten Xenon lampen kopen

Wij leveren een ruim aanbod aan Xenon lampen en kits in verschillende prijsklassen. De kits zijn leverbaar in diverse fittingen en kleurtemperaturen voor Xenon lampen en bijbehorende producten. In ons assortiment vindt u onder andere: 

  • Philips Xenon lampen
  • Vertex Xenon systeem
  • Overige Xenon lampen

Onze HID Xenon kits zijn overal op toe te passen ongeacht het merk, type of bouwjaar van uw auto, motor of vrachtwagen. Daarnaast is de montage van de lampen eenvoudig door middel van “plug-and-play” kabels die passen op de originele bekabeling.

Online Xenon lampen kopen bij EFKA import

Kijk daarom eens bij ons assortiment van Xenon lampen of andere producten uit onze webwinkel. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten, wij helpen u graag verder op weg!

 

xenon lampen kopen Efka Import   xenon lampen online kopen Efka Import   xenon lampen online kopen Efka Import

Neem direct contact op