Verlagingsveren

Wilt u graag een betere wegligging van uw auto? Dan zijn de verlagingsveren van KONI precies wat u zoekt. EFKA import heeft een ruim assortiment bestaande uit meer dan 6000 verschillende artikelen, waaronder verlagingsveren. Sinds 2002 hebben wij ook onze eigen lijn universele tuningsproducten genaamd Whitehooker.

Verlagingsveren van EFKA import

Net zoals alle andere producten zijn ook de verlagingsveren van KONI zorgvuldig ontwikkeld en getest om ieder type auto optimale prestaties te laten leveren. Verlagingsveren zorgen ervoor dat het zwaartepunt van de auto dichter bij de weg ligt, waardoor de wegligging verbetert. KONI verlagingsveren bieden onder andere:

  • Een spectaculair uiterlijk van uw auto;
  • Een vlijmscherpe handeling;
  • Meer rijplezier;
  • Verlaging 30-40mm vast;
  • Scherpe prijzen.

Bij de verlaging van uw auto kunt u het beste naast verlagingsveren ook kortere schokdempers monteren.

Voor diverse automerken de juiste producten

Wij leveren een ruim aanbod aan artikelen voor de auto. Hierbij houden wij rekening met diverse merken en soorten auto’s. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw benodigdheden. U bestelt in onze auto webshop, dan leveren wij de producten veilig en snel bij u thuis af.

Bestel online

Wacht niet langer en koop de verlagingsveren bij EFKA import die bij uw auto passen. Voor het vinden van de juiste verlagingsveren kunt u de zoekmachine gebruiken die geplaatst is op de homepagina of neem contact op met EFKA import door het invullen van het contactformulier.

 

Neem direct contact op