Sportuitlaat

Heeft u genoeg van uw standaarduitlaat en bent u toe aan iets nieuws? Dan is de sportuitlaat een leuk alternatief. EFKA import biedt een breed assortiment, bestaande uit 6000 artikelen. Buiten dat een sportuitlaat er mooi uitziet, geeft het ook nog eens een sportief race geluid.

Sportuitlaat van EFKA import

Een kwalitatieve sportuitlaat zorgt natuurlijk voor een mooier geluid dan de standaarduitlaat, maar het zorgt ook nog eens voor een stijging van het aantal PK’s. Sinds 2002 leveren wij Whitehooker tuningsproducten, waaronder ook diverse soorten sportuitlaat. Whitehooker is ons eigen merk dat wij ontwikkelen en produceren. Alle sportuitlaten zijn gemaakt van SS304 roestvrijstaal en hebben een flens van 63mm. U kunt de sportuitlaat zelf monteren, hiervoor kunnen wij twee verschillende steunen leveren. Een ovale steun van 5x8” en een ronde van 6”.

Alles voor uw auto bij EFKA import

Naast sportuitlaten hebben wij veel andere producten voor uw auto. Wij leveren onder andere:

U bestelt gemakkelijk en veilig online, dan zorgen wij dat de producten bij u thuis worden afgeleverd!

Sportuitlaat bestellen

U kunt bij ons snel en eenvoudig de sportuitlaat bekijken en bestellen via de dealers waar wij mee in contact staan. Voor vragen over de sportuitlaat kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Neem direct contact op