Schokdempers

Bent u op zoek naar schokdempers voor uw auto of motor? Dan bent u bij EFKA import aan het juiste adres. Bij ons bestelt u gemakkelijk de beste schokdempers voor uw type auto en kunt u uitgaan van de beste kwaliteit. Sinds 1962 zijn wij leverancier van automotive en motorartikelen. Inmiddels leveren wij meer dan 6000 verschillende artikelen uit voorraad.

Schokdempers en meer

Wij bieden u meer dan 6000 verschillende tuning artikelen die wij leveren uit voorraad. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor de nieuwe KONI schokdempers. Deze zijn van buitenaf verstelbaar door middel van een knop. Op deze manier kunt u gemakkelijk de wegligging van uw auto veranderen. Naast KONI schokdempers bieden wij veel meer voor uw auto, zoals:

U kunt gemakkelijk bij ons online bestellen, dan zorgen wij dat uw bestelling veilig bij u wordt afgeleverd.

Waarom een schokbreker?

Een schokbreker zorgt ervoor dat de werking van een voertuig gedempt wordt. Als deze defect is merkt u het aan de wegligging en hoort u vreemde geluiden. De schokbreker vebetert zeker de performance van uw auto.

Bestellen bij EFKA import

Koop met gemak nieuwe schokdempers bij EFKA import. Vind de schokdempers die u zoekt via de zoekmachine van onze auto webshop. Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst!

KONI Schokdempers Sport    KONI STR T schokdemper kit    KONI Special rode schokdemper

Neem direct contact op