Schokbrekers

Haal meer uit uw auto! De nieuwe KONI schokbrekers geven uw auto de sportieve prestatie en uitstraling die u zoekt. EFKA Import heeft een online aanbod van meer dan 6000 verschillende tuning artikelen, zoals schokbrekers, voor auto en motor. Wij leveren de artikelen uit voorraad. Bij ons kunt u altijd uit gaan van producten van goede kwaliteit en service op maat.

Gebruik schokbrekers

De meeste KONI schokbrekers zijn van buitenaf verstelbaar door middel van een knop. Zo kunt u letterlijk in een handomdraai de wegligging van uw auto veranderen naar uw persoonlijke rijstijl.  Deze geavanceerde fine-tuningstechnologie komt rechtstreeks uit de wereld van de Formule 1. Bekijk al onze verschillende soorten schopdempers in onze webshop. Naast KONI schokbrekers verkopen wij ook nog vele andere merken en producten.

Schokdempers bestellen

De KONI schokbrekers zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Ook vele andere producten zoals spoorverbreders, velgsloten en accutesters vindt u bij ons. Neem contact met ons op voor antwoord op al uw vragen.

 

Neem direct contact op