Schokbreker

Schokbreker kapot of versleten? of wilt u gewoon de prestaties van uw auto verbeteren? Verander in een handomdraai de wegligging van uw auto naar uw persoonlijke rijstijl met de nieuwe schokbreker van KONI. Bij EFKA import bestelt u gemakkelijk de scholdemper die perfect bij uw auto past. Bij ons kunt u altijd de beste kwaliteit verwachten, Waardoor de levensduur van de schokdempers aanzienlijk hoger is. 

Werking schokbreker

Een schokbreker zit in de wielophanging van een voertuig om de werking van een voertuig te dempen. Wanneer de demping van uw auto defect is zorgt dit voor een slechte wegligging en vreemde geluiden. Een schokbreker vervangen zal de performance van uw auto zeker verbeteren. Doordat de schokbreker van KONI van buitenaf verstelbaar is, kunt u eenvoudig de wegligging van de auto veranderen. Dit is een geavanceerde fine-tuningstechnologie die rechtstreeks uit de wereld van de Formule 1 komt!

Alles voor uw auto

Naast schokbrekers vindt u nog veel meer tuning artikelen in onze auto webshop, zoals:

Bestel een schokbreker van EFKA import

Bij ons kunt u terecht voor meer dan 6000 verschillende tuning artikelen voor auto en motor. Wij leveren alles uit voorraad, dus uw schokbreker kan binnen no-time bij u op de deurmat liggen! Bezoek onze webshop of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

                                                          Schokbreker - EFKA import

Neem direct contact op