Parkeersensoren online

Parkeersensoren maken het parkeren van de auto aanzienlijk gemakkelijker en helpen daarmee om schade aan de auto te voorkomen. Bij ons bestelt u gemakkelijk uw parkeersensoren online.

De voordelen van parkeersensoren

Parkeersensoren kunnen met grote nauwkeurigheid de afstand bepalen tussen de auto en het obstakel, zoals een paaltje of een andere auto. Zo bent u er zeker van dat u niets over het hoofd ziet wanneer u de auto ergens parkeert. Parkeersensoren zijn vaak een dure optie bij het kopen van een nieuwe auto en occasions zijn niet altijd voorzien van parkeerhulp. Wij bieden een ruim assortiment parkeersensoren online aan.

Bescherm de voor- en achterkant van de auto

Parkeersensoren zijn zowel online te bestellen voor de voorzijde als voor de achterzijde van de auto. De sensoren zijn in iedere gewenste kleur te spuiten, zodat ze mooi wegvallen in de bumper van uw auto. Ook als uw bumper onder een hoek staat kunt u genieten van het gemak van parkeersensoren. Wij bieden namelijk parkeersensoren online die geleverd worden met 6% en 10% graden sensorringen, zodat er voor elke bumper een passende set parkeersensoren te bestellen is. Bekijk hier het volledige assortiment parkeersensoren.

 

         

Neem direct contact op