K&N luchtfilter

Om slijtage van uw motor door stofdeeltjes die in de lucht zweven te voorkomen, heeft u een goed luchtfilter nodig. EFKA import biedt u een K&N luchtfilter die ervoor zorgt dat uw motor altijd schone lucht blijft aanzuigen. K&N levert voor vrijwel iedere auto een vervangingsfilter, ter vervanging van het origineel in de luchtfilterkast. Deze vervangingsfilters laten 40% meer lucht door dan de standaard filters waardoor een vermogenswinst ontstaat. 

Voordelen K&N luchtfilter

De K&N luchtfilter is oorspronkelijk ontwikkeld voor racewagens die in de woestijn werden gebruikt. Na deze fase begon K&N met de productie en ontwikkeling van de K&N luchtfilter voor onder andere personenwagens, vrachtwagens en motorfietsen. Een aantal voordelen van een K&N luchtfilter zijn:

  • Vermogenswinst;
  • Economisch en milieuvriendelijk;
  • Ruim assortiment;
  • Ervaring vanuit motorsport.

K&N biedt u verschillende soorten luchtfilters, zoals ronde filters, cilindrische universele filters, konische universele filters en cone filters.

K&N luchtfilter bestellen

In onze webshop vindt u een overzicht van ons aanbod van de K&N luchtfilter. Met de zoekfunctie vindt u eenvoudig het luchtfilter die het beste bij uw motor past. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten.

 

               

Neem direct contact op