Dakdragers

Dakdragers zijn een geweldige oplossing wanneer u meer bagageruimte in de auto nodig heeft. Dankzij onze producten wordt het mogelijk om een dakkoffer of skikoffer op uw auto te monteren. EFKA import levert al meer dan 50 jaar alle denkbare tuning onderdelen voor uw auto of motor. In onze webwinkel vindt u ons assortiment bestaande uit meer dan 6000 artikelen om uw auto, motor of vrachtwagen te tunen! Van uitlaatdempers tot aan dakdragers, bij EFKA import vindt u het allemaal!

MAC dakdragers

EFKA import levert kwalitatief hoogwaardige dakdragers van MAC. Deze zijn leverbaar in speciaal hoogwaardig staal of aluminium. De MAC dakdragers zijn uitgerust met moderne veiligheidssloten en zijn snel en eenvoudig te monteren. Kijk in onze webwinkel voor een compleet overzicht van onze dakdragers. Daarnaast leveren wij ook universele dakdragers voor auto’s die uitgerust zijn met een dakreling. De MACDRIVER 124 past namelijk op iedere auto uitgerust met een dakreling.

Dakdragers online bestellen

Heeft u nog vragen over onze dakdragers of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg! Ook kunt u de dakdragers bestellen in de webshop.

 

 

.

MAC universele dakdragers - EFKA Import   Auto dakdragers universeel MAC - EFKA Import  Universele dakdragers MAC - EFKA Import

Neem direct contact op