Dakdrager auto

Wilt u een dakdrager voor op uw auto aanschaffen? Dan bent u bij EFKA Import aan het juiste adres! Wij verkopen deze namelijk van 38 verschillende automerken. Ook hebben wij een universele dakdrager in ons aanbod, die op meerdere auto’s past. U kunt deze zelf eenvouding monteren en demonteren.

Dakdrager van Mac

Alle dakdragers die wij verkopen zijn van het topmerk Mac. Mac Dakdragers zijn dan ook zeer betrouwbaar en bovendien heel veilig in gebruik. Onze dakdragers, die allemaal een groot gewicht kunnen dragen, monteert u ook nog eens snel en eenvoudig op uw autodak. Ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld een skikoffer of dakkoffer op uw auto wilt bevestigen.

Webshop voor alle auto benodigdheden

Naast dakragers kunt u bij ons ook alle andere auto benodigdheden vinden. Wij ontwikkelen en produceren namelijk onze eigen producten onder de naam Whitehooker. Daarvan leveren wij onder andere:

U kunt bij ons gemakkelijk en veilig online bestellen, dan leveren wij de producten bij u thuis af.

Dakdragers voor op de auto online kopen

Wilt u een dakdrager voor op uw auto online bestellen? Bekijk dan snel het assortiment dakdragers in onze webshop! Onze producten zijn heel eenvoudig gerangschikt per merk en vervolgens per type auto, zodat u gemakkelijk de juiste producten kunt vinden voor bij uw auto. En komt u er toch niet uit? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

dakdragers voor de auto - EFKA Import

Neem direct contact op