Achteruitrijcamera auto

Een Achteruitrijcamera in de Auto maakt achteruitrijden eenvoudiger. Achteruitrijden is niet altijd even makkelijk, vooral niet wanneer het buiten donker is. Zodra er achteruit gereden wordt, liggen de gevaren op de loer:

  • oplopende drempels 
  • onzichtbare paaltjes
  • spelende kinderen
  • geparkeerde auto's

Met een achteruitrijcamera in de auto bent u opgewassen tegen dergelijke situaties. Installeer een bumpercamera en voorkom schade aan uw eigen auto en die van uw buren. Daarnaast wordt inparkeren zeer eenvoudig.

Waterdicht voor in de bumper

Wij hebben diverse achteruitrijcamera’s voor de auto in ons assortiment. De PSC02 is een compacte, waterdichte nachtzicht bumper camera voor een aantrekkelijke prijs. De PSC09B is een dubbele nachtzicht camera met waterdichte behuizing. Deze achteruitrijcamera voor in de auto gaat automatisch aan als de monitor ingeschakeld wordt of wanneer u de auto in zijn achteruit zet.

Achteruitrijcamera in derde remlicht

Naast plaatsing in de bumper valt ook plaatsing in het derde remlicht onder de mogelijkheden. De PSC17 is een universele achteruitrijcamera voor in de auto voorzien van een derde remlicht. Deze camera is voorzien van nachtzicht een 20 graden verticaal verstelbare zichthoek zodat u niets meer over het hoofd ziet.

Klik hier voor ons volledige assortiment achteruitrijcamera’s voor in de auto.

 

   Bumper achteruitrijcamera - EFKA ImportAchteruitrijcamera auto - EFKA ImportNachtzicht Achteruitrijcamera - EFKA Import

 

Neem direct contact op