Acculaders

Nooit meer een lege accu? Dat kan! Bij EFKA import vindt u een zeer slimme acculader. Onze acculader is de meest geavanceerde en veelzijdige acculader, -onderhouder en –tester ter wereld. Alles in één weerbestendig toestel dat gemakkelijk aan de wand te monteren is.

Acculaders van EFKA import

EFKA import is importeur van diverse auto- en motorartikelen. Wij hebben een ruim aanbod van meer dan 6000 artikelen voor uw auto of motor waarbij u een ruime keuze heeft in bijvoorbeeld acculaders en accutesters. Al onze producten worden geleverd uit voorraad en zijn van goede kwaliteit. De acculaders kunnen zwaar ontladen en 'dode' accu’s weer nieuw leven inblazen. Wanneer de accu volledig is opgeladen, zorgt de eco-stroombesparingsmodus voor een laag stroomverbruik terwijl uw accu veilig en volledig opgeladen en koel blijft. Dit kan de levensduur van de accu met 400% verlengen.

Online bestellen

Onze acculaders zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Met één druk op de knop ligt het gewenste product in uw winkelmandje en kunt u direct afrekenen. Neem contact met ons op via het contactformulier voor antwoord op al uw vragen.

 

 

Acculaders Optimate 6 EFKA Import    Acculaders EFKA Import    Professionele acculader voor 12 en 24 Volt

 

Neem direct contact op