Koni schokdempers1150 Schroefkits ? in hoogte en hardheid verstelbaar1150 Schroefkits ? in hoogte en hardheid verstelbaar

KONI Sport schroefkits
Voor de sportieve automobilist die niets anders wil dan de beste wegligging heeft KONI een uniek programma van KONI Sport Schroef Kits. Complete sets die bestaan uit 4 KONI Sport schokdempers met [daar-]bij passende progressieve verlagingsveren. Deze Kits geven de auto niet alleen een uitstekende wegligging maar ook een sportief en verlaagd uiterlijk.

Verlaging van het zwaartepunt

Het gebruik van verlagingsveren vereist speciale dempingskarakteristieken, vaak heeft de toepassing van stuggere veren samen met de originele schokdempers een negatieve invloed op het weggedrag en comfort en kan zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Met KONI verlagingsveren wordt het zwaartepunt van de auto verlaagd. Gecombineerd met KONI Sport dempers resulteert dit in messcherp sturen, minder snel overhellen in bochten en minimale carrosserie bewegingen bij remmen en optrekken. Natuurlijk is de verlaging beperkt tot een veilige rijhoogte, zodat de auto geschikt blijft voor normaal en veilig weggebruik.
Daarom biedt KONI een productlijn van complete Sport Schroef Kits aan. Deze kits zijn gezamenlijk ontworpen door de KONI Motorsport Divisies in Holland, Duitsland en Noord Amerika, zijn uitvoerig getest op o.a. de Duitse “Autobahnen” en TÜV goedgekeurd.
“Top of the line” zijn de KONI  Ride Height Adjustable Kits. Ook deze kits bestaan uit KONI Sport schokdempers en verlagingsveren, maar hebben schroefdraad op het demperhuis waardoor de veerschotel in hoogte versteld kan worden. Deze verstelling geeft niet alleen de mogelijkheid tot het instellen van een persoonlijke rijhoogte maar ook tot verbetering van de wegligging. Een “High Tech” ontwikkeling, afgeleid van race dempers, voor jouw auto beschikbaar.

Van buitenaf instelbaar door middel van een knop
Veel van de KONI Sport dempers in de KONI Sport Schroef Kits en de Ride Height Adjustable Kits zijn van buitenaf verstelbaar met een knop, dus zonder demontage van de demper. U kunt de dempingskrachten razendsnel – letterlijk in een handomdraai – instellen en dus afstemmen op uw persoonlijke rijstijl en anticiperen op wisselende rijcondities. Geavanceerde fine-tuningstechnologie rechtstreeks uit de wereld van de Formule 1.

Techniek uit de Autosport
KONI staat bekend als de schokdemperspecialist bij uitstek. Wij streven er altijd naar aan onze klanten een topproduct met optimale prestaties te leveren.

KONI heeft een grote ervaring en wereldwijde reputatie opgebouwd in het perfectioneren van zijn producten voor welke specifieke toepassing dan ook. Onze ingenieurs garanderen dat elk product wordt gefabriceerd naar de hoogste maatstaven. Deze filosofie resulteert in ongeëvenaarde levensduur, uitstekende prestaties en maximale tevredenheid bij de klant. 

Het ultieme laboratorium
De ervaringen die KONI opdoet in de autosport, met als ultiem testlaboratorium de Formule 1, worden zoveel mogelijk toegepast in de ontwikkeling en productie van de Ride Height Adjustable Kits en onze KONI Sport Kits.
Sinds 1955 heeft KONI een prominente positie in de race wereld:

 1. 13 wereldkampioenschappen en meer dan 200 overwinningen in de Formule 1
 2. Meer dan 10 overwinningen in “de 24 uur van Le-Mans”
 3. Ontelbare IndyCar / Champcar / IRL / andere toerwagen en single-seater kampioenschappen zoals in de Formule 3 met KONI Race schokdempers uitgeruste auto’s
 4. En ook dit jaar vertrouwt een Formule 1 team op KONI Race schokdempers

1150 KONI SCHROEFKITS BIEDEN

 • Verstelbaarheid in hoogte 20 – 60 mm
 • Instelbaarheid hardheid
 • Chrome uitstraling, lange levensduur
 • Een spectaculair uiterlijk van jouw auto
 • Een vlijmscherpe handling
 • Verminderen het rollen van de carrosserie
 • Meer rijplezier
 • De zekerheid van Tüv

zoek een schroefkit voor uw auto