TestapparatuurAcculader, -onderhouder, -testerAcculader, -onderhouder, -tester

Optimate 6

Deze zeer slimme acculader is de meest geavanceerde en veelzijdige acculader, -onderhouder en -tester ter wereld. Alles in één toestel, in een stijlvolle, robuuste, weerbestendige behuizing die gemakkelijk op een wand gemonteerd kan worden. Zodra het toestel aangesloten is, analyseert de AMPMATIC-microprocessor automatisch de toestand van de accu en stelt de optimale laadstroom en het optimale programma in. De verbeterde versie van dit gewaardeerde meerfasige OPTIMATE-desulfatatie blaast zelfs zwaar ontladen en "dode" accu's nieuw leven in. Wanneer de accu volledig opgeladen is, zorgt de eco-stroombesparingsmodus voor een ultralaag stroomverbruik terwijl uw accu veilig, volledig opgeladen en koel blijft, maand na maand. Dit kan de levensduur van de accu met 400% verlengen!

 

Download hier het testverslag in de Youngtimer!

 

 

 

 

 

 

 

Bestel dit artikel in onze online shop!

 

Optimate 2

Gunstig geprijsde acculader, -onderhouder 

Deze slimme, gunstig geprijsde acculader, -onderhouder is de meest effectieve oplossing voor lange termijn onderhoud van 12V accu’s in ieder voertuig dat even niet gebruikt wordt. Stilstand is namelijk  achteruitgang, een accu wil graag regelmatig bijgeladen worden. Met de Optimate 2 acculader verleng je de levensduur van je accu tot wel 8 jaar.

 

De Optimate 2 is waterdicht, makkelijk in het gebruik. De Optimate 2 is eenvoudig te bevestigen aan de accu, daarna alleen nog de stekker in het stopcontact en de rest gaat automatisch. Met een constante laadstroom van 0,8A wordt de accu 100% opgeladen en geeft tegelijkertijd stroom aan de computer, het display of het alarm in het voertuig.

 

400% langere levensduur!

Bestel dit artikel in onze online shop!

 

Optimate2 en Optimate6 accessoire O123 charge now indicator, gemakkelijk aan te sluiten op de SAE-71 aansluiting. De O123 lampjes gaan knipperen wanneer de spanning onder de 12,35V zakt.