PIAA

PIAA lampen, ruitenwissers en sport-toeters

Download hier de nieuwe prijslijst geldig v.a. 1/1/2013

PIAA ruitenwissers, lampen en sport-toeters

Producten waar u beter mee ziet en gezien/gehoord zult worden.

Klik hieronder op de afbeelding van het gewenste product:

klik hier voor meer info over PIAA ruitenwissersklik hier voor meer info over PIAA lampenklik hier voor meer info over PIAA sportshorns

PIAA leverancier van autolampen, ruitenwissers en sport-toeters staat voor het allerbeste dat er te koop is op dit gebied. PIAA is de uitvinder van de halogeen lamp die bijna net zoveel licht opleveren als een xenonlamp. PIAA levert nog altijd (ondanks de ontelbare kopieën die op de markt leverbaar zijn) als enige een halogeen lamp waarbij het licht beeld perfect blijft en de levensduur langer is dan bij standaard halogeen lampen.  Ook de LED stads- en interieurlampen van PIAA zijn vermaard om de hoeveelheid licht die deze minuscule lampjes opleveren.  Klik op de bijgaande afbeelding van de lamp en u ontdekt het programma dat wij in Nederland leveren.

 

Naast de autolampen is PIAA in Japan marktleider op het gebied van ruitenwissers. Japan is het land van de kwaliteit de consument kiest hoofdzakelijk op basis van techniek en kwaliteit. Overal en zelfs bij benzinestations in Japan wordt de Super Silicone ruitenwisser te koop aangeboden ondanks dat deze ruitenwisser een veel hogere prijs heeft. De Japanse consument kiest voor veiligheid die de ruitenwissers van PIAA bieden boven een lagere prijs. De Super Silicone ruitenwissers zijn gemaakt van een speciale mix van rubber en siliconen waardoor water zich niet kan hechten aan de voorruit en waardoor de ruiten beter zijn schoon te wissen daarnaast is deze mix van materialen vele malen duurzamer en bovendien voorkomt het de bekende irritante piep-geluiden die bij reguliere ruitenwissers vaak optreden. Klik op de bijgaande afbeelding van de ruitenwisser en u ontdekt het programma dat wij in Nederland leveren.