100% Silicone ruitenwissers

  

De voordelen van PIAA Silicone ruitenwissers:

* Beter zicht

* Langere levensduur

* Geen piepende ruitenwissers meer

* Waterafstotende ruit

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Auto rijden in de regen is erg gevaarlijk. Echter bij het gebruik van silicone wissers is het onwaarschijnlijk dat waterdruppels op de ruit blijven plakken. Silicone wissers verminderen het oppervlakte op de ruit waar waterdruppels blijven plakken, met als resultaat dat de druppels van de ruit rollen. Hierdoor krijgt u dus een beter zicht dan met de normale rubberen wissers.

Silicone wissers gaan veel langer mee dan de normale rubberen wissers omdat silicone rubber een hogere weerstand heeft tegen hitte, ultraviolet licht, ozon en slijtage. Dus van de voordelen van silicone wissers kan extra lang geprofiteerd worden.

Silicone rubber piept niet. De karakteristieken van silicone rubber gecombineerd met het net ontwikkelde product dat wrijving verminderd zorgen ervoor dat gepiep tijdens het wissen niet meer voor kan komen. Zelfs als de weerstand erg hoog is op een ruit dat een water afstotende behandeling heeft ondergaan of bij een ruit die plat is of gebogen er is geen gepiep!

Bij ruiten met een waterafstotende laag wordt het waterafstotende effect verlengd bij gebruik van silicone wissers doordat beide bestaan uit dezelfde bestanddelen. Dus het waterafstotende laagje wordt niet weggewist. De silicone wisser neemt de werking over van het waterafstotende middel. Er hoeft dus geen waterafstotende behandeling meer toegepast te worden bij gebruik van de silicone wissers. 

PIAA's Super Silicone Ruitenwissers passen op alle auto's uitgerust met standaard pin/oog bevestiging.

  

Klik hier voor de super silicone matenlijst. 

Montage instructies. 

 

Silencio X-trm tbv moderne auto's die origineel uitgerust zijn met flat blade ruitenwissers. 

Ook dit type ruitenwisser heeft een hogere resistentie tegen warmte, ozon en ultraviolette straling tov natuurlijk- en carbon ruitenwissers. Het silicone rubber laat voortdurend een actief silicone laagje achter op de ruit met als resultaat streeploos en geluidloos wissen. Uitsluitend leverbaar als sets van 2 stuks.

Download hier de toepassingslijst