HET BESTE LUCHTFILTER TER WERELD
Het 57S Luchtfilterhuis bestaat uit een uitwasbaar en herbruikbaar overgedimensioneerd K&N vermogensfilter.


KOMPLEET LUCHTFILTERHUIS-SYSTEEM
Het vervangt het originele luchtfilterhuis door een zeer exact luchtfilterhuis van spuitgiet kunststof die wervelingen in de aangezogen lucht zoveel mogelijk voorkomt. Het 57S luchtfilterhuis bestaat uit een deksel en een speciaal gevormde trechter waardoor de lucht beter en probleemlozer kan worden aangezogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEGARANDEERD MEER VERMOGEN 

Tijdens de ontwikkeling werd vooral op de aerodynamica gelet zodat de luchtstroom kon worden verhoogd en de turbulentie verminderd. De 57S verhoogt het vermogen t.o.v. een K&N vervangingsfilter met een factor 3.

EENVOUDIG IN TE BOUWEN 

Specifiek gemaakt voor de voertuigen in onderstaande toepassingslijst, zodat de originele bevestigingspunten kunnen worden gebruikt zonder enige aanpassing.

 

K&N BIEDT 1,6 MILJOEN-KILOMETER-GARANTIE
Het luchtfilterhuis is gebouwd om een levenlang in uw auto te functioneren.

TÜV “GEPRÜFT”
De 57S Kit voldoet aan de jongste eisen van de TÜV betreffende emissiewaarden en geluidsproductie.

 
 
 
 

Het 57S Performance luchtfilterhuis is een kompleet nieuw door de TÜV goedgekeurd inlaatsysteem ontwikkeld door K&N; de uitvinder van MILLION MILE HIGH FLOW AIRFILTER. Het systeem verhoogt het vermogen, koppel en acceleratie van de auto door een vermindering van de luchtweerstand. Het K&N 57S filtersysteem vervangt het originele luchtintlaat systeem door een verbeterd systeem. Het K&N 57S systeem bestaat uit een gesloten luchtfilterhuis met een afneembaar deksel om onderhoud aan het filter door te kunnen voeren.  Dit innovatieve systeem verbetert het vermogen en voldoet aan de nieuwste TÜV eisen betreffende emissiewaarden en geluidsproductie.  Het 57S luchtfilterhuis is  gemaakt van precisie spuitgiet kunststof met het oog op stabiliteit en levensduur. Het 57S luchtfilterhuis is zo groot mogelijk gemaakt zodat een groot konisch filter zou passen. Het complete systeem wordt geleverd met 1,6 miljoen kilometer garantie. Door de optimale aerodynamische constructie t.o.v. het origineel kan het vermogen tot factor 3 hoger uitvallen t.o.v. een K&N vervangingsfilter. Een klein foutje in de constructie van de totale motor kan al snel vermogen kosten. Vaak is het luchtfilterhuis een van de zwakke punten in het inlaatkanaal van de motor. Dit probleem heeft K&N nu opgelost.

 

 

 
 

GEGARANDEERD MEER VERMOGEN

Wij verkopen geen 57S systeem die niet daadwerkelijk extra vermogen en koppel levert. Ieder voertuig wordt op een vermogensbank optimaal getest zodat het ook daadwerkelijk meer oplevert. Dit revolutionaire en doordachte inlaatsysteem levert gegarandeerd meer vermogen, die men direct bij het accelereren opmerkt. Vermogenswinst bij 4 cilindermotoren tussen 4 en 7 pk. We hebben zelfs motoren getest waar meer dan 11pk winst werd gerealiseerd

 
VERMOGENSWINST TOT 11 PK!

57S-9500
 
 
EXTRA GROOT CONISCH
K&N VERMOGENS-FILTER
 
EENVOUDIG IN TE BOUWEN
Helemaal niet ingewikkeld!! Het grootste voordeel is de eenvoudige montage. Normaal gesproken heeft u een schroevendraaier en een tang nodig. Er hoeft niet geboord te worden. In maximaal 30 minuten is het 57S systeem gemonteerd, omdat altijd gebruik wordt gemaakt van de originele bevestigingspunten in de auto. De 57S heeft de exacte afmetingen en vorm om in het motorruim precies te passen. (Let op: alleen toepasbaar voor auto's in onderstaande toepassingslijst!!)
 
TÜV TOEGELATEN
Ieder 57S K&N luchtfiltersysteem voldoet voor 100 % aan de jongste  TÜV voorschriften betreffende emissie waarden en geluidsproductie. Ieder systeem wordt op de betreffende auto getest en daarmee gegarandeerd voordat het in productie wordt genomen. Zo bent u er zeker van dat de 57S kit meer vermogen biedt en aan de voorschriften voldoet.

 

DE EERSTE MET 1,6 MILJOEN-KILOMETER GARANTIE IN DE WERELD
K&N  ontwikkelde het eerste filter met een garantie van 1,6 miljoen km. Dezelfde garantie biedt K&N nu ook op de 57S Kit. Daarop kunt u rekenen. De 57S systemen zijn ontwikkeld met liefde en het enthousiasme om uw auto een leven lang meer lucht en meer bescherming te bieden.

SPECIFICATIES
Ons 57S luchtfiltersysteem wordt uit hetzelfde materiaal of vaak zelfs beter materiaal gegoten dan het originele luchtfilterhuis. Zodra het is gemonteerd ziet het systeem er uit als origineel. Dat er bovendien net zo goed uitziet als dat het extra vermogen levert. Iedere 57S kit bestaat uit een afneembare deksel zodat men onderhoud aan het filter kan uitvoeren. In de behuizing zit het grootst mogelijk conische K&N filter die er in kan passen waarbij de voorwaarde geldt dat altijd de originele bevestigingspunten kunnen worden gebruikt. Dit extra grote filter biedt minder luchtweerstand, een betere luchtstroom dan het originele luchtfilter, die meestal door de vorm van het luchtfilterhuis een stuk kleiner is dan het filter in de 57S kit. Dit overgrote filter heeft een zeer groot oppervlak om vuil op te vangen zodat reinigen afhankelijk van de rijomstandigheden slechts iedere 160 000km noodzakelijk is. Het 57S systeem wordt met een adapter aan de motor verbonden deze adapter is uit extra sterk materiaal vervaardigd waardoor de levensduur van 1,6 miljoen km kan worden gegarandeerd. K&N 57S luchtfiltersystemen zijn de best  TÜV goedgekeurde filtersystemen die u kunt kopen.

Bestel hier:

57S-3300 Alfa Romeo Mito/Fiat Grande Punto Turbo/Fiat Punto Evo Turbo

57S-4000 Ford C-Max/Focus/Grand C-Max/Kuga/Mazda 3/5/Volvo C30/C70/S40/V40/V50/V70

57S-4900 Opel Astra G/H/Zafira

57S-4902 Alfa Romeo Mito 1.6D/Opel Corsa D 

57S-9500 Audi A3/Seat Alhambra/Altea/Leon/Toledo/Skoda Octavia/Superb/Yeti/VW Beetle/Caddy/Eos/Golf/Jetta/Passat/Scirocco/Tiguan/Touran

57S-9501 Audi A3/TT/Seat Alhambra/Altea/Leon/Toledo/Skoda Octavia/Superb/Yeti/VW Beetle/Caddy/Eos/Golf/Jetta/Passat/Sagitar/Scirocco/Tiguan/Touran

De vermogens in onderstaande grafieken zijn gemeten aan de wielen:

grafiek 57S-9500 Seat Leon 2.0 FSi

 

57S luchtfilterhuis open gemonteerd

                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

57S luchtfilterhuis gesloten gemonteerd