Chipbox Dieseltuning - NU OOK VOOR BENZINE MOTOREN!!!

Zoek hieronder de Chipbox die bij uw auto past:

Merk:
Model:
Motor:


 
 
De programmeerbare tuningsbox van CHIPBOX biedt de mogelijkheid om via een speciaal ontwikkelt software programma de motor naar uw eigen wensen te tunen. Iedere Chipbox wordt geleverd met een door Chipbox ingesteld programma. Waarbij uw auto tot 25% meer vermogen en koppel biedt. Doch mocht u de reactie op het gaspedaal willen veranderen of wilt u dat u meer of minder vermogen heeft bij een hoger of lager toerental. Het is allemaal mogelijk met Chipbox!!
 De Chipbox dealer –in bezit van het software programma- kan dit alles voor u wijzigen naar uw eigen smaak en wensen. Niet alleen kan de Chipbox hiermee op maat worden ingesteld ook de problemen dat “tuningsboxen” een vaste instelling hebben en daarmee niet altijd goed werken worden met dit systeem voor altijd opgelost.
 
HET VOORDEEL VAN CHIPTUNEN GAAT NU EINDELIJK SAMEN MET HET VOORDEEL VAN EEN BOX:
Met de CHIPBOX blijft de regeleenheid van uw auto onaangetast.
Met de CHIPBOX blijft de motor elektronica origineel!
Met CHIPBOX kunt u de auto specifiek tunen.
Met CHIPBOX kunt u de tuning door middel van een schakelaar in of uit schakelen
Met CHIPBOX kunt u door middel van originele stekkers uw auto in een mum van tijd professioneel tunen
Met CHIPBOX kunt u eventueel ook zelf uw auto fijn-tunen. Het software programma is te koop voor Euro 249,00 incl. btw. (alleen voor gevorderden)

Nu ook leverbaar een handige afstandsbediening voor het aan/uit zetten van de Chipbox. Download hier de gebruiksaanwijzing.
(U kunt de afstandsbediening bestellen door op onderstaande afbeelding te klikken).Klik op deze afbeelding om de afstandsbediening te bestellen

 
 
CHIPTUNE UW AUTO MET CHIPBOX
va. Euro 399,00 incl btw
 

 

Voordelen:

tot 25% meer vermogen

tot 25% meer koppel

een hoger koppel bij een laag toerental

een eventueel aanwezig turbogat wordt minder of zelfs geëlimineerd

eenvoudige, kostenbesparende inbouw vanwege de originele stekker verbindingen

geen ingreep in de regeleenheid van de motor

de inspuitdruk wordt niet actief beïnvloed

de standaard onderhoudsintervallen blijven ongewijzigd

de garantie op de motor en de aandrijflijn wordt overgenomen bij nieuwe auto's

3 jaar garantie op uw CHIPBOX

 Garantie:
De Chipbox beïnvloedt de levensduur van uw auto niet. En dat beloven we niet alleen maar, dat garanderen we. We nemen de garantie op de auto en de aandrijflijn over. Aangezien bij de productie van de Chipbox uitsluitend topkwaliteit materialen en stekkers worden toegepast ruilen we iedere box die defect gaat binnen 3 jaar na inbouw kosteloos om. De garantie zorgt voor nog meer plezier bij het autorijden.

Slijtage:
De vermogenswinst is voor de bestuurder van de auto duidelijk waarneembaar. Met deze vermogenswinst begeven wij ons in de, door de fabrikant, ingebouwde reserves voor motor en aandrijving. Iedere vermogenswinst is natuurlijk een extra belasting voor de motor. Olie verversen om de 10.000 km en het gebruik van olie van topkwaliteit zullen tevens bijdragen tot een langere levensduur, waarbij een te verwachten kortere levensduur van de getunede motor verwaarloosbaar tot zelfs geheel niet te verwachten is.

Verbruik:
Het verbruik van de auto die met een Chipbox is uitgerust wordt bepaald door de bestuurder. Wordt er sportief gereden, dan kan men een hoger verbruik tussen de 0,3 tot 1 liter op 100 km rekenen. Wordt de motor slechts voor inhaalacties en klimmetjes zwaarder belast dan normaal dan kan met eenzelfde of wellicht een iets lager verbruik worden gerekend. U kunt ook besluiten een K&N luchtfilter te monteren. Dit filter laat 40% meer lucht door dan een origineel luchtfilter waardoor een grotere luchthoeveelheid en daardoor een efficiëntere verbranding kan optreden. Dit kan ook bijdragen tot een iets lager verbruik. Let wel op dat het continue belasten van de motor op topniveau en een lager verbruik nooit samen gaan. Realiseer u goed dat verhalen over getunede motoren die sportief worden bereden en bovendien minder verbruiken tot het land der fabelen behoren.

Onderhoud:
Bij een verstandige omgang met de getunede motor is het niet nodig om tussentijds onderhoud te plegen. Wij adviseren een oliebeurt om de 10.000 km voor die rijders die sportief hun extra vermogen benutten. Daarnaast wijzen wij erop dat een kwaliteitsolie noodzakelijk is voor de levensduur van uw motor. Bij schade ontstaan door een breuk in de oliefilm (minderwaardige kwaliteit olie) vervalt iedere aanspraak op garantie.